La balada de Max i Contes d’Abans de la Ciencia, noves publicacions del IEV

L’Institut d’Estudis Valencians presenta dos novetats editorials dirigides al public familiar. 

Per una banda La balada de Max, un conte enchisador del que es autor Nacho de la Cagiga, critic de cine. Esta obra relata la vida del gat Max en una ciutat portuaria del Mediterraneu des de la seua infancia, al que  acompanyem en el seu descubriment del mon. Max nos ensenya valors com l’amistat i el companyerisme i tambe el respecte a la llbertat de cada u. 

La segon obra, Contes d’Abans de la Ciencia, de la que es autor el professor Juan Carlos Reyes, es un conjunt de contes molt original, pensat per a interessar als chiquets en la llectura. Tambe son ideals per a ser llegits als chiquets pels seus pares i yayos. Els contes nos parlen d’un univers en el que els llops encara no tenien tan mala fama com ara, eren bons i savis i tots els atres animals buscaven el seu Consell, en el que un lleo pot quedar prendat d’una gasela o a on un hipopotam, en tot el seu pes, aspira a ser un gran ballari. 

En estes noves publicacions l’Institut d’Estudis Valencians inicia un proyecte per a acostar la lliteratura en llengua valenciana a un public familiar. 

L’acte tindra lloc en el Mercat de Colon, en la cafeteria Down este dijous 6 d’octubre a les 19h.

 

Data de l'acontenyiment: 
dijous, 6 octubre, 2022 - 19:00
Ubicacio: 
Mercat de Colon
Carrer de Jorge Juan, 19
46004 Valencia Valencia
Espanya
Valencià