Gaeta Huguet

L'Institut d'Estudis Valencians junt en Convencio Valencianista i el Rogle Constanti Llombart vos informen de la proxima activitat:

 

Tots el dies 9. Homanage a Gaeta Huguet

En esta ocasio estara dedicada a Gaeta Huguet Breva, patrici castellonenc de finals del sigle XIX in principis del XX que contribui en no poca mida a la modernisacio de la seua ciutat i que va ser un dels puntals basics del valencianisme del seu temps. hem considerat que era un moment oportu per a fer-li est homenage donat que enguany se complix el 90 aniversari de la seua mort.

 

Image de Gaeta Huguet Breva (Castello, 24 de juliol -  Madrit, 26 de novembre)

 

L’acte tindra lloc el proxim dissabte, 16 de giner, a les 11:00 hores, en la mateixa ciutat de Castello, als peus del monument a Jaume I, el qual se troba aproximadament a l’altura del numero 15 de l’avinguda Rei En Jaume.


 

Adjuntem un plano de localisacio en el que se destaca tambe l’estacio de tren. Esta es una bona opcio de transport donat que l’estacio se troba a uns vint minuts del monument acaminant. Segons la web de Renfe, el rodalies que ix de Valencia ciutat a les 9:05 h. arriba a Castello a les 10:27 h.

A l’acabar l’acte, farem un recorregut per llocs emblematics de la ciutat. L’amic de Castello, Xavier Gimeno, que ha fet un estudi sobre la vida i obra de Gaeta, nos acompanyarà i en ell visitarém el Museu Etnologic i el Palau de la Diputacio. Com hi ha una llimitacio en el numero de persones, li preguem responga ad este correu confirmant que desija fer estes visites. Existix tambe la possibilitat de visitar per la vesprada el Museu de Belles Arts, la Concatedral o el Santuari de la Mare de Deu de Lledo; aço se decidira el mateix mati, en funcio de la cantitat de gent interessada.

Les persones que desijen participar poden confirmar-ho i rebre mes informacio dirigin-se al correu: info@inev.org

Si desiges coneixer mes coses de Gaeta Huguet, pots consultar la biografia que, realisada per Xavier Gimeno, es troba penjada en la web del Rogle Constanti Llombart. Est es l’enllaç: Gaeta Huget

Data de l'acontenyiment: 
dissabte, 16 giner, 2016 - 11:00
Ubicacio: 
Avinguda Rei En Jaume, 15
12001 Castello Castellón
Espanya
Tipo activitat: 
Valencià