Fontelles i Marchuet guanyen la tercera edicio dels Premis de l’Institut

Es fallen els premis convocats per l’Institut d’Estudis Valencians en la seu tercera edicio. Els premis han recaigut en Antoni Fontelles i David Marchuet, respectivament.

Antoni Fontelles ha guanyat el premi d’investigacio Lluïs Alcanyis en la seua obra “Els Països Catalans: entre l’entelequia i la materialisacio”. En esta edicio han format part del jurat, Manolo Gimeno, filolec, Sandra Ombuena, historiadora i Enric Llorens, Catedratic de Matematiques de la UV.

El premi de creacio Manuela Solís i Claras ha segut per a la novela “Caps de corda” de la que es autor Davit Marchuet. Enguany han format part del Jurat el escritors Just Llorca i Enric Calvo i l’arquitecte i vicepresident de l’Institut d’Estudis Valencians, Rafael Medina.

Els premis serán entregats el proxim dissapte 18 de juny en la gala d’entrega del Premi Llealtat que cada any otorga el Grup d’Accio Valencianista. L’acte tindra lloc en el restaurant La Hipica, de Valencia. Durant el transcurs de la nit es podran adquirir els dos llibres en una oferta molt interessant.

 

Data de l'acontenyiment: 
dimecres, 15 juny, 2022 - 08:30
Tipo activitat: 
Valencià