Seleccio d'idioma

ValenciàEspañolEnglishFrench (Fr)

Publicacions recents

ELS CAVALLERS DEL REGNE DE VALENCIA

Titul: "Els cavallers del Regne de Valencia"

Preu: 10€

Contacte:

secretaria@inev.org

Mes informacio aci

Autentificacio
Pelegrinacio als llocs vicentins PDF Imprimir E-mail
Escrit per Administrador   
dijous, 13 - maig - 2010 13:20

Retaule anonim del segle XVI de Sant Vicent Martir

 

El proxim dissabte, 15 de maig, l'Institut d'Estudis Valencians participarà en la pelegrinacio que organisa l'Associacio Cami de Sant Vicent Martir-Via Augusta. Tambe es tracta d'un acte de difusio i recuperacio dels llocs vicentins els quals son una part destacadissima de la nostra historia.

La visita començarà a les 10:00h en la porta de la parroquia Cristo Rey (Plaça d'Espanya) al costat de l'estatua de Sant Vicent Martir i tindra una duracio aproximada de 2 hores; visitarém els edificis i llocs de Valencia relacionats en la presencia del Martir en la ciutat. Sera un recorregut per la Valencia de l'epoca romana.

 

Tots els simpatisants , colaboradors i socis de l'Institut que desigen acompanyar-nos en la jornada poden confirmar la seua assistencia en la següent direccio de correu electronic: Esta direccio electronica està protegida contra spam bots. Necessita activar JavaScript per a visualisar-la

Sant Vicent Martir, patro de la ciutat de Valencia, ho es tambe de Lisboa (Portugal) i de Vicenza- en la regio de Véneto, nort d'Italia- va ser torturat i mort durant la persecucio de l'emperador Dioclecià en giner de 304 d.c. El seu cos, esgarrat i mutilat, es llançat al mar i es convertix aixina en el primer martir cristià de Valencia.

La seua festa es celebra el 22 de giner.