Sélection de la langue

ValenciàEspañolEnglishFrench (Fr)

Suivez-nous

Facebook Síguenos en Twitter, nuestro usuario es @INEVorg Suscripción RSS Suscripción RSS por eamil

Éditions récents

ELS CAVALLERS DEL REGNE DE VALENCIA

Titre: "Els cavallers del Regne de Valencia"

Prix: 10€

Contact:

secretaria@inev.org

Plus d'informations ici

Enquêtes

Trouvez-vous des activités intéressantes IEV?
 

Twitter

INEV - Institut d'Estudis Valencians
Presentacio del llibre "Cronologia elemental de l'historia valenciana" PDF Imprimer Envoyer
Écrit par prensa   
Jeudi, 29 Juin 2017 16:54
No hi ha traduccio disponible

Dema divendres 30 de juny tindra lloc la presentacio del llibre "Cronologia elemental de l'historia valenciana" de la seccio d'Historia i Etnografia.

La presentacio es fara en la seu del GAV (Carrer Julián Peña, 3 baix, Valencia) a les 20 hi contarà en el director de la seccio i autor del llibre Albert Cuadrado i de la la Flor que tambe firmarà eixemplars del llibre.

 

mes info

 
Assemblée de l'Alliance européenne des langues régionales PDF Imprimer Envoyer
Écrit par prensa   
Mardi, 18 Avril 2017 11:45

Des études de Valence Institut a participé, ce qui représente la langue de Valence et de la culture, à la réunion annuelle de l'Alliance européenne des langues régionales a eu lieu le week-end du 8 et 9 Avril à Provença. Dans l'assemblée ont soulevé divers projets pour défendre les différentes cultures représentées au sein de l'Alliance, comme béarnaise, gasconne, le provençal, le Nissarda, napolitain et Valence.

L'Institut a également un stand au Forum des associations Provenzales qui expose ses dernières œuvres publiées et un échantillon de produits typiques de Valence pour faire connaître notre culture parmi les nombreux assister au forum.

Comme d'habitude, le stand des Valenciens et descendants de Valence aujourd'hui vivent la Provence et étaient heureux de se rappeler sa maison à Valence a approché notre stand.


Agora de Maussane les Alpilles

Lire la suite...
 
III Curs de Cultura Valenciana PDF Imprimer Envoyer
Écrit par Prensa   
Mercredi, 01 Février 2017 15:21
No hi ha traduccio disponible

“La Valencia del segle XX”

Entre les llinees d’actuacio de l’Institut d’Estudis Valencians (INEV) està la de proporcionar informacio i formacio en temes valencians. Des del INEV es considera que es prioritari, donat l’actual proces educatiu reglat, que allunta cada vegada mes als escolars valencians de la realitat historica que es el nostre poble, proporcionar, a qualsevol persona, formacio sobre aquelles materies que son fonamentals per a entendre el nostre passat i tambe la nostra actual realitat.

Este objectiu fonamental es el que inspira la programacio del present curs, i ho fa en materies que considera importants.

El nivell del curs es d’iniciacio, i les classes, a modo de ponencies, s’impartiran en llengua valenciana.

Mes informacio: Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir. o Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

Temes

 

Lire la suite...
 
Tots els dies 9 - Abril PDF Imprimer Envoyer
Écrit par Prensa   
Jeudi, 06 Avril 2017 17:00
No hi ha traduccio disponible

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana i Convencio Valencianista dedicaràn el proxim Tots els dies 9 a Josep Romeu i Parras, heroe de la Guerra del frances, naixcut i afincat en Sagunt, localitat en la que tindra lloc l’homenage.

Per este motiu el proxim dissabte dia 8 d’abril es realisarà una visita per diferents llocs emblematics de la ciutat.

Es pot arribar a la capital del Camp de Morvedre en vehicul particular o en tren. El punt d’encontre sería a les 10:15 h en la porta principal de l’Iglesia del Salvador, que està a escassos metros de l’estacio del tren i tambe de la carretera general. Hi ha molta freqüencia de pas de trens.

Per a mes informacio enviar nom i telefon a: Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

 
DIA DE L’ABRE PDF Imprimer Envoyer
Écrit par Prensa   
Mercredi, 01 Février 2017 15:14
No hi ha traduccio disponible

El proxim dumenge, 5 de febrer l’Institut d’Estudis Valencians vos propon una activitat lúdica i de concienciacio ecológica. Farem una eixida al camp a repoblar el bosc. En concret anirem a Serra al parage Serra de Porta Coeli. Per a confirmar asistencia envía un correu a Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

En acabant de la repoblacio almorsarem en un area recreativa Pla de Lucas. Haurem de portar menjar i aigüa. Per a la repoblacio tambe podeu dur alguna aixada menuda si teniu.

Lire la suite...
 
<< Début < Précédent 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Suivant > Fin >>

Page 1 sur 22