Selección de idioma

ValenciàEspañolEnglishFrench (Fr)

Publicaciones recientes

ELS CAVALLERS DEL REGNE DE VALENCIA

Título: "Els cavallers del Regne de Valencia"

Precio: 10€

Contacto:

secretaria@inev.org

Más informació aqui

Fira de Nadal del llibre valencià PDF Imprimir E-mail
Escrito por prensa   
Miércoles, 27 de Diciembre de 2017 12:09
No hi ha traduccio disponible

Els dies 27,28 i 29 de decembre es celebra la Fira de Nadal que ¡no te pots perdre! DIMECRES 27 i DIJOUS 28 de 17:30 a 21h i DIVENDRES 29 de 11 a 14 i de 17:30 a 21h en la seu del GAV del C/Julián Peña, 3 de Valencia Cap i Casal.

Este Nadal el Grup d'Accio Valencianista, junt a les seues Joventuts i l'Insitut d'Estudis Valencians volem oferir-vos uns dies de germanor, valenciania i sentir nadalenc, en la Fira de Nadal del Llibre Valencià. Per aixo hem convidat a les principals editorials valencianistes: L'Oronella, Mosseguello, Gom Llibres, i a l'Associacio d'Escritors en Llengua Valenciana, oferint-vos la millor oferta de llibres valencians.L'oferta de llibres anirà des de les ultimes novetats editorials a llibres de segona ma mes dificils de trobar, noveles, traduccions al valencià de grans obres, ensajos d'historia o llengua, llibres infantils... i molt mes. Ademes, tenim moltes activitats preparades per a que pugau fruir d'una amplia programacio cultural en els tres dies que durarà la Fira. A banda de la visita al Belem Artesanal del GAV, i d'activitats infantils basiques durant tot el temps que dure la Fira, estes son les activitats especials que vos hem preparat:

 DIMECRES 27
20h - Presentacio del primer numero de la Serie Formativa de les JJGAV que centrem en el valencianiste "Gaeta Huguet"

DIJOUS 28
20h - Presentacio d'un llibre ple de curiositats valencianes "¿Cuánto sabes de la Comunidad Valenciana?" de Marta Landete

DIVENDRES 29
11-14h - Activitats Infantils: Pinta-cares, dibuixos, Conta-contes i llibret en nadalenques valencianes.
20h - Conferencia d'Albert Cuadrado sobre "El Nadal en les costums valencianes"

Serà el lloc ideal per a felicitar els Nadals a tots els companyons valencians, per a fruir d'unes hores de sentiment nadalenc i valencià, per a promocionar l'us i publicacio de la Llengua Valenciana ¡i per a fer la carta las Reixos Macs!

 

Ubicacio de la seu del GAV